Terra Nova Collective brengt première naar Kapellen


Op zaterdag 23 maart organiseert KAS een uitzonderlijk klassiek concert: met “Clari D’Amore” zet Terra Nova Collective dit uniek instrument in de schijnwerpers. Na New York en drie concerten in Japan, nu in Kapellen.
Terra Nova Collective, onder leiding van artistiek directeur Vlad Weverbergh, is een muzikaal onderzoekscollectief dat ongekende, maar waardevolle muziek terug op het podium brengt. Met het project ‘Clari D’Amore’ willen Vlad Weverbergh en zijn Terra Nova Collective het zeer speciale instrument tot leven brengen op het podium.
“Muziek voor de clarinetto d’amore uit de 18de en 19de eeuw, gespeeld op replica van deze historische instrumenten werd nooit op CD uitgebracht,” aldus Vlad Weverbergh. “Bovendien heeft, tot op heden, niemand geprobeerd de clarinetto d’amore terug naar het concertpodium te brengen. In die zin brengen we met ‘Clari D’Amore’ een wereldprimeur.”

Terra Nova Collective-Clari D’Amore in de Sint Jacobuskerk – Kapellen op zaterdag 23 maart 2019 20.20 u – deuren 19.45 u
tickets 18 € voorverkoop (tot 1 uur voor aanvang), 21 € kassa
Info: info@kasattenhoven.be
+ 32 0495 28 10 08

(c) Rikkesvos

Wij mogen van KAS 2 X 2 vrijkaarten wegschenken. Stuur een mailtje voor 18 maart naar redactie@publipolder.be