Weer verloren truckers op de Zandvlietse Hoek


BERENDRECHT-ZANDVLIET-LILLO – De plaag van dolende truckers die verloren rijden op de Zandvlietse Hoek is volgens bewoners van het grensgehucht weer terug aan ’t komen.
Sinds bij de Weeltjeshoeve verbodsborden werden geplaatst door het district, reden nog nauwelijks vrachtwagenchauffeurs de Antwerpsebaan op tot bij taveerne de ‘Leeuw van Vlaanderen’. De platen zijn echter stuk gewaaid, nog voor de storm van het weekend losbrak. En al onmiddellijk reden de eerste mastodonten verkeerd. Sommigen merkten op de Antwerpsebaan dat zij verkeerd zaten. Maar omdraaien zit er niet in op het gedeelte tussen de Weeltjeshoeve en de taveerne. De enige mogelijkheid om te keren is het erf van de “Leeuw” . Raf hoopt dat de borden spoedig hersteld worden zodat hij niet telkens “aanwijzer” moet gaan spelen.

2 reacties

  • martine van Opstal

    Spijtig genoeg zijn er ook truckers die bewust deze weg nemen om naar het groentenfabriekje te rijden

  • Helaas is het probleem van buitenlandse truckers dagelijkse kost , vooral spaanse truckers dewelke Holland crop als bestemming hebben rijden hier constant de “vernieuwde Antwerpsebaan” naar de vaantjes. Sommige chauffeur’s hebben het dan weer gemunt op de werf van Marc van der Poel om te keren. Nieuwe grote borden zijn geen overbodige luxe !