Ook mannen defileren op catwalk modeshow senioren

De Stabroekse modeshow voor senioren blijft stijgend succes kennen. Vrijdag 8 maart lopen op de catwalk in zaal Moorland naast acht vrouwelijke ook vier mannelijke mannequins. Het is niet meer te ontkennen, dat ook mannen meer en meer modebewust zijn.

Vrijdag wordt opnieuw een volle Moorlandzaal verwacht voor de modeshow voor 55-plussers georganiseerd door de Stabroekse seniorenraad. Nicole Uyterhoeven en haar ploeg zorgen ondertussen al enkele jaartjes voor een verwarmende modeshow, die zich nu ook richt naar modebewuste heren.

Dat wordt onmiddellijk beaamd door François Borghmans (69), Daniel Renard (59), Eddy Kloeck (69) en André Buytaert (67). Dit viertal showt vrijdagnamiddag zijn outfits op de catwalk. “Toen mijn buurvrouw Nicole me vroeg om dit jaar mee te doen met de modeshow moest ik niet lang twijfelen. Ik weet dat zij deze modeshow heel professioneel aanpakt en uit solidariteit met haar stemde ik onmiddellijk toe. Ook André Buytaert ging vrijwel direct in op de vraag om mee mannenkleren te presenteren.

Info : vrijdag 8 oktober, zaal Moorland, deuren 13u30, show 14u