Auteurslezing met Marita De Sterck

Op donderdag 21 februari stelt Marita De Sterck haar nieuwste boek voor in de Bib. ‘Duivelskruid’ speelt zich af in de gemeente Kalmthout, en dat is geen toeval. De Sterck bracht immers een deel van haar jeugd door in ons prachtige dorp. Het verhaal gaat over schaapsherder Yara, die op zoek gaat naar de waarheid over haar grootmoeder Tanne. Die laatste woonde op de hei, waar ze met toverplanten experimenteerde. Ze overschreed echter gevaarlijke grenzen, waardoor ze haar dierbaren kwetste. Achterhaalt Yara de waarheid over Tanne?

De lezing gaat door op donderdag 21 februari van 20 tot 22 uur in Bib Kalmthout (Kerkeneind 23). De toegang is gratis, maar we vragen je wel om vooraf een plaatsje te reserveren. Dit kan per mail of aan de balie van De Bib. 

Info: bibliotheek@kalmthout.be, 03 666 54 32