Win vrijkaarten voor optreden Lady Linn & Her Magnificent Bigband te Zandvliet

Lady Linn & Her Magnificent Seven bestaan 15 jaar en om dit te vieren pakt Lady Linn uit met een bigband-plaat. Met deze plaat keert ze terug naar haar ‘roots’: Lady Linn is in de loop der jaren nooit haar liefde verloren voor het live zingen met een bigband. Ze stelde een bigband samen met muzikanten die ze stuk voor stuk doorheen de jaren voor hun muzikaliteit en persoonlijkheid apprecieert, en zo ontstond Lady Linn & Her Magnificent Bigband! Speciaal voor de bigband schreef ze twaalf nieuwe songs die recht uit het hart komen en werkte daarbij samen met arrangeurs die deel uitmaken van de bigband.
Lady Linn alias Lien De Greef heeft ondertussen vier albums op haar naam staan. Haar vijfde is ook meteen haar verjaardagsalbum. Live staat ze met haar Magnificent Seven garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

Lady Lynn & Her Magnificent Bigband op zaterdag 16 februari 2019 in de Sint Gertuskerk, Spaansemolenstraat 1 te Zandvliet. Aanvang:  20.30 uur.
Tickets: Vvk: 18 euro – kassa: Kassa: 20 euro – Tarief Kansentarief: 2 euro – Info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be

foto: RoenTrigvue

Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 tickets wegschenken. stuur een mailtje 12 februari naar redactie@publipolder.be