Overleden Lieve Van Colen – Kapellen

In het AZ Middelheim te Kapellen overleed op 31 januari Lieve Van Colen. Zij was de levenspartner van Richard D’Heer en werd geboren te Kapellen op 20 mei 1966. Er wordt afscheid van Lieve genomen op zaterdag 9 februari om 10 uur in de kerk St. Jacobus Kapellen-centrum, Kerkstraat. Aansluitend wordt zij begeleid naar haar laatste rustplaats op de begraafplaats van Kapellen. Samenkomst en gelegenheid tot groeten achteraan in de kerk vanaf 9.40 uur. Rouwadres: Pelgrimsstraat 30, 2950 Kapellen – www.condoleances.be/lievevancolen.

Een reactie

 • Agnes EGGERMONT

  Lieve Godelieve, ik herinner je voor altijd als een innige schoolvriendin.
  Niet van veel woorden maar altijd goedlachs en opvallend in je eenvoud.
  Ik wens je familie en vrienden heel veel sterkte bij dit plotse afscheid dat niemand wilde.
  Je oude schoolvriendin uit Kapellen destijds.
  Agnes Eggermont