Infoavond groepsaankoop groendak te Kapellen

Wil jij ook een steentje bijdragen tot meer biodiversiteit in je tuin? En daarbij nog besparen op je energiefactuur? De intercommunale IGEAN organiseert samen met 18
gemeentebesturen (Brecht, Edegem, Essen, Hemiksem, Hove, Kalmthout, Kapellen, Kontich, Lint, Malle, Mortsel, Niel, Rumst, Schelle, Schilde, Wommelgem, Zandhoven en Zwijndrecht) een groepsaankoop groendak in de strijd tegen klimaatverandering.
Er is zowel een aanbod voorzien voor de handige doe-het-zelver, als een all-in pakket geïnstalleerd door een professional. De prijzen zijn gegarandeerd heel het jaar 2019 en zijn incl. plaatsing en verplaatsingskosten.
Een groendak kan door zijn gering gewicht op vrijwel alle bestaande dakconstructies worden aangebracht en is onderhoudsvrij. Opgelet! Het dak moet voldoende geïsoleerd en in goede staat zijn.
Wat is een groendak?
Een groendak is een dak waarvan de bedekking hoofdzakelijk bestaat uit levende planten.
Door de natuur dicht bij je woning te brengen draagt een groendak bij tot meer biodiversiteit. In onze regio hebben we nog heel wat groen, maar wel versnipperd. Groendaken kunnen groene stapstenen zijn tussen die gebieden.

Kom langs op onze infoavond voor de handige doe-het-zelver en ontdek alle voordelen en
mogelijkheden voor jouw dak op 7 februari 2019 van 19u – Raadzaal, Beukenhof, Christiaan Pallemansstraat 71, Kapellen

www.igean.be/groepsaangroendak