Win vrijkaarten voor vertelconcert vrijdag 1 februari: Vlaanderen ten tijde van Mozart

 

 

 

Vlad Weverbergh en David Vergauwen trekken tijdens dit vertelconcert opnieuw op muzikale ontdekkingstocht. Zij verdiepen zich in het werk van roemrijke namen als Franz Joseph Haydn en Carl Maria von Weber. Ook komt er werk aan bod van een minder gekende tijdgenoot, de Brusselaar Henri Joseph De Croes. Deze schreef enkele stukken speciaal voor de clarinetto d’Amore. Dat instrument is na meer dan 200 jaar afwezigheid recent opnieuw gebouwd. Na een voorstelling in New York strijkt het Terra Nova Collective neer in Zandvliet om vervolgens naar Japan verder te reizen.

Mis deze uitzonderlijke voorstelling niet!

Vrijetijdscentrum De Schelde geeft 2×2 vrijkaarten weg voor wie snel mailt naar  vrijetijdscentrumdeschelde@antwerpen.be.

Meer info: www.vrijetijdscentrumdeschelde.be