Grondige opknapbeurt voor oprit Cultuurcafé O*KA

De gemeente Kalmthout investeert in een grondige opknapbeurt voor de oprit van Cultuurcafé O*KA. Maatwerkbedrijf Aralea vzw staat in voor de uitvoering van de werken.
“Wie de oprit naar de parking van het O*KA neemt, merkt dat er nood is aan een flink onderhoud”, vertelt Jan Oerlemans, schepen van openbare werken. “We pakken het ineens grondig aan: de oprit wordt volledig vernieuwd. Naast de aanleg van betonnen grasdallen voorzien we ook een padje in klinkerverharding. Daarmee willen we als gemeente het Cultuurcafé ook toegankelijk maken voor minder mobiele personen.”
Voor de uitvoering van de werken stelde de gemeente maatwerkbedrijf Aralea vzw aan. Deze beschutte werkplaats stelt personen met een (arbeids)beperking te werk in onder andere groenzorg en verhardingen.
De werken starten begin maart en duren vermoedelijk een 4-tal weken. Tijdens de werken wordt de parking tijdelijk afgesloten. De feestzaal blijft wel toegankelijk via de hoofdingang van het Cultuurcafé.
Info:  openbare.werken@kalmthout.be, 03 620 22 40