27ste Katerloop in de Wildertse Duintjes

Een kermis is best een geseling waard – en dat gaat zeker voor velen op na het uitbundig vieren van weeral een nieuw jaar. Toch zijn er de sportievelingen van de “Groten Toer Joggers” van de Wildertse Duintjes in Essen, die nu het nieuwe jaar traditioneel weer ingezet hebben met hun 27ste “Katerloop”. Wat is er leuker dan met de vrienden samen de kater van het oude jaar weg te lopen in de frisse natuur en na een 3,5 km. joggen door het mooie natuurdomein van de Wildertse Duintjes, de meegebrachte “overschotten” van Oudjaarsavond “soldaat” te maken! Iedereen bracht wat mee: soep, koffie, wijn, advokaat, jenever … Het werd weer een gezellig uitwisselen van goede wensen voor 2019 en tegen 13 u vertrok iedereen huiswaarts het nieuwe jaar tegemoet. Elke zondag vertrekken zij daar te 10 u voor een familiejogging.
Lieven Gorissen