Nieuwjaarsreceptie in het Winterdorp

het winnende team Lourdon

Zondag 6 januari waren alle Brasschatenaren door het gemeentebestuur uitgenodigd in het winterdorp aan de ijspiste in het park van Brasschaat. Ze werden er verwelkomd door burgemeester Jan Jambon en bediend door de schepenen en raadsleden. De vriendenkring van de zustergemeente Bad Neuenahr – Ahrweiler zorgde voor een glaasje Duitse wijn. Lekkere soep, glühwein, warme chocomelk en frisdrank: drankjes voor iedereen. Er werden ook kleine zakjes met lekkere koffiekoekjes van bakkerij Manus uitgedeeld. Vrienden en bekenden wensten elkaar een gelukkig 2019. Terwijl de ouders wat konden babbelen, amuseerden de kinderen zich op de ijspiste. Dan is het weer wachten tot het einde van het jaar voor winterpret.
Tijdens deze receptie werden ook de prijs van DE ondernemer van Brasschaat uitgereikt. Daarvoor hadden alle Braschatenaren kunnen stemmen. Carla Pantens, nieuwe schepen van lokale economie mocht de oorkonde en de bloemen overhandeigen aan het hele team van kazen Lourdon op de Bredabaan. Lingerie Bo en optiek Mister Boo werden derde en vierde.
De vakantie loopt ten einde. Na het feestvieren is het weer tijd om aan het werk te gaan.
(lydia)