Neighbours For Life actie bracht 5243,71 euro op voor Feestvarken

Op 8 december organiseerde Neighbours For Life hun jaarlijkse fuif in de JOS te Hoevenen. Het was een actie voor Music For Life, bedoeld om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Feestvarken, een vzw die zich inzet om kinderen die in armoede opgroeien een leuke verjaardag te bezorgen. Het is een fantastische avond geworden met meer dan 300 feestgangers, optredens van Fixkes en Stage Revolver en ambiance tot in de vroege uurtjes.
Al dat feestgedruis heeft een mooie opbrengst opgeleverd. Op dinsdag 18 december trokken de Neighbours naar De Warmste Week in Domein Puyenbroeck om een prachtige cheque van 5243,71 euro af te geven voor Feestvarken.

Voor meer info over Neighbours For Life, neem contact op met:  Tom Neys 0497 12 27 15 – Karin Vandebroek 0474 99 08 28 – neighboursforlife.hoevenen@gmail.com

Meer info over Feestvarken: https://www.feestvarkenvzw.be