Roger Dingemans wint fiets bij eindejaarsactie District

Woensdagavond 19 december vond in het districtshuis van Berendrecht de prijsuitreiking plaats van de actie ‘Naar de winkel in uw buurt!’. Schepen Natalie Aertssen legde er de nadruk op dat de actie zo belangrijk is omdat het de lokale handelaars steunt. Het waren 29 middenstanders die meededen: 12 uit Zandvliet en 17 uit Berendrecht. 2112 volle stempelkaarten kwamen er terug binnen en daaruit werden 20 gelukkigen geloot. 

Ze kregen allemaal een mooi gevulde zak met onder meer een drinkbus, pancho, een waardebon geschonken door de deelnemende handelaars. Tien kregen daar bovenop een fietszak. De hoofdprijs, een fiets van bikeshop Bryan Kouwenbergh, ging naar Roger Dingemans. Hij is gehuwd met Hilda Van de Moer en ze wonen in het Suikervoetpad in Zandvliet. Hij wist te vertellen dat de fiets echt wel van pas komt.

Na de uitreiking werd een receptie aangeboden.