Goede doel marktje in Sint Calasanz te Hoevenen

 

Na het weerklinken van de schoolbel gingen op dinsdag 18 december veel ouders en leerlingen van Sint-Calasanz niet direct naar huis: eerst bezochten zij nog het goede doel marktje dat was ingericht op de speelplaats van de kleuterschool. 
De school kreeg de voorbije maanden heel vaak de vraag van ouders of ze een kraampje aan de schoolpoort mochten zetten om iets te verkopen voor een goed doel. Wekelijks een ander kraampje zetten vonden ze geen goed idee. Toch is de school al deze goede doelen erg genegen. Daarom besloten ze alles te bundelen. Zo wil de school ook haar steentje bijdragen.
En dat resulteerde in kraampjes ten voordele van “Think Pink”,”Bring a Smile”, “Quality Life Nepal”, “Kom op tegen kanker”, “Welzijnszorg”….
Van alles ging van de hand: mooie kerststukjes, snoepjes, cake en vooral warme drank was een succes met dit koude weer. Maar bovenal mooi om te zien dat zoveel ouders en kinderen zich engageren voor een of ander goed doel. Een fijne aanloop naar de komende “Warmste Week”.
 LW