Familiehulp opent NOAH in Stabroek

Familiehulp opent in Stabroek een nieuwe vestiging van NOAH: een kleinschalig dagverzorgingshuis waar oudere personen met een zorgbehoefte een gezellige dag kunnen doorbrengen. Dit gebeurt in samenwerking met Vulpia. NOAH Stabroek bevindt zich in de assistentiewoningen van Villa Ter Molen in de Dorpsstraat 65 en opent vanaf maandag 17 december de deuren.

“We organiseren talrijke leuke activiteiten, zoals samen koken, wandelen, op uitstap gaan, kaarten, spelletjes spelen, knutselen, muziek beluisteren of handwerk”, vertelt Lode Draelants, regiodirecteur bij Familiehulp. “Onze verzorgenden staan ook altijd klaar met kleine persoonsverzorgende taken. Cliënten kunnen een douche nemen, hun haar en nagels laten verzorgen of zich laten masseren. Op die manier wil NOAH een plaats zijn waar iedereen zich thuis voelt. Niet voor niks staat NOAH voor Nabijheid, Ontmoeting, Aandacht en Huiselijkheid. Dit unieke concept van kleinschalige dagverzorging sluit perfect aan bij onze visie van zorg op maat.”

Familiehulp telt momenteel 38 NOAH-vestigingen in Vlaanderen en Brussel. NOAH Stabroek is meteen het derde dagverzorgingshuis in regio Antwerpen, want eerder werden reeds NOAH’s in Essen en Wuustwezel opgestart.

www.familiehulp.be