Overleden Lisette Van Broeckhoven – Ekeren/Leugenberg

Lisette Van Broeckhoven, weduwe van Eduard Van Ransbeeck, overleed op 5 december 2018. Zij werd geboren te Antwerpen op 13 januari 1936. De afscheidsplechtigheid heeft plaats op woensdag 12 december 2018 om 10 uur in de aula Aster van het crematorium Pontes Antwerpen, gelegen aan de Jules Moretuslei 2, 2610 Wilrijk. Samenkomst vanaf 9.30 uur.  Aansluitend heeft de asverstrooiing plaats op de strooiweide aan het crematorium.
Rouwadres:  Fam. Van Broeckhoven, p/a Haast I Sereni, Kapelsestraat 20, 2950 Kapellen – www.condoleances.be/lisettevanbroeckhoven

Gearchiveerd onder FamilienieuwsOverlijdens


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.