Overleden Farilda Mattheesens – Putte

Farilda Mattheesens, echtgenote van de heer Freddy Dons († 01-11-2018), overleed op 5 december 2018. Zij werd geboren te Kapellen op 14 april 1945.  De afscheidsdienst heeft plaats op zaterdag 15 december 2018 om 11 uur in de parochiekerk St.-Dionysius, Vincent Mercierplein te Putte-Kapellen. Aansluitend volgt de crematie. Samenkomst met gelegenheid tot groeten vanaf 10.40 uur. De bijzetting van de asurne in het columbarium op de begraafplaats te Kapellen-centrum heeft plaats in familiekring.
Rouwadres : Familie Farilda Mattheesens, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen.

2 reacties

 • Lucien en Monica De Moor

  Geachte Familie,
  Ons diep medeleven bij het overlijden van uw familielid.
  Veel sterkte !

 • Innige deelneming bij het overlijden van uw moeder zo kort na het overlijden van uw vader.
  Hilda Huegens
  Berendrecht