Overleden Jos Claes – Kapellen/Hoogboom

Jos Claes, echtgenoot van mevrouw Nora Boogaerts († 19.03.2018), overleed in het Woonzorgcentrum Welvaart op 4 december 2018. Hij werd geboren te Hoogboom op 23 augustus 1925.  De afscheidsdienst heeft plaats op woensdag 12 december 2018 om 10 uur in de parochiekerk Sint-Jozef te Kapellen-Hoogboom. Samenkomst met gelegenheid tot condoleren in de kerk, gelegen aan de Hoogboomsteenweg 290. De asbestemming heeft plaats op een later tijdstip in besloten kring.
Rouwadres: Familie Jos Claes, p/a begrafenissen Jan Ketelaars, Guyotlei 9 – 2950 Kapellen. www.janketelaars.be

Gearchiveerd onder FamilienieuwsOverlijdens


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.