Kerstmarkt in Stabroek


Op zaterdag 8 december organiseren de dames van sportcafé De Chalet een kerstmarkt in aan zaal Moorland te Stabroek. De achterste parking & petanqueveld zal sfeervol worden ingericht.

Verenigingen zoals o.a . Chiro Kristal, AC Snelheid, Badminton spinners … stellen een gezellig kraampje op. Daarnaast komt er een paardemolen en een ballenkraam. In de Moorlandzaal houdt de Stabroekse Bib uitverkoop van afgedankte boeken, cd’s ed. En natuurlijk komt ook de Kerstman met zijn Kerstvrouw snoepjes uitdelen rond 18 uur. Er is ook een kleurwedstrijd voorzien. De tekening kan gedownload worden via De kersttekening kan je vinden op : https://www.facebook.com/sportcafedechaletstabroek/photos/pb.366004393790531 of afhalen in Sportcafé de Chalet, sportweg 1 Stabroek. De ingekleurde tekening kan je op de kerstmarkt deponeren in de daarvoor voorziene doos in de Chalet en dit voor 18 uur. De Kerstman zal enkele mooie tekening uitkiezen voor een extra cadeautje.

De Kerstmarkt is open van 15 tot 22 uur. Iedereen welkom.

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHomepageStabroek


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.