Fixkes op feestavond Neighbours For Life Hoevenen

Neighbours For Life is een groep buren uit Hoevenen die dit jaar voor de tweede keer een actie voor De Warmste Week organiseren: zaterdag 8 december wordt een avond vol feest en muziek in de JOS, met als klap op de vuurpijl een live-optreden van Fixkes. De Neighbours proberen op die manier zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het door hen gekozen goed doel, Feestvarken vzw.

Feestvarken
Elk kind verjaart. Elk kind moet zijn verjaardag ook kunnen vieren. Daarom zet FEESTVARKEN vzw zich in om verjaardagspakketten samen te stellen voor kinderen waarbij dit niet evident is. Via OCMW’s bezorgen ze een verjaardagscadeau, een pakket om uit te delen in de klas en alle nodige attributen om thuis een verjaardagsfeestje te kunnen organiseren.

Programma
Na Fixkes staat Stage Revolver op het podium. Zij brengen een pittige mix van bekende en soms minder bekende rock-covers. Na middernacht is het aan de DJ’s: Beke, Crème Brulez en Martijn Festijn waren er vorig jaar al bij. Deze keer staat ook DJ Team Gomoris op het programma: ambiance dubbel en dik verzekerd! Voor de hongerigen komt Frituur Maxi weer langs met haar foodtruck en in de loungebar kan je genieten van enkele speciaalbieren.
20u: deuren
21u – 22u: Fixkes
23u -0u: Stage Revolver
0u – 1u: DJ Beke
1u – 2u: DJ Team Gomoris
2u – 3u: DJ Crème Brulez BTB Martijn Festijn

Inkomkaarten zijn tot en met 7 december verkrijgbaar bij Proxy Delhaize Hoevenen en Frituur Maxi Kapellen.

Meer info:
• Neighbours For Life: www.neighboursforlife.be of www.facebook.com/neighboursforlife
• Feestvarken: feestvarkenvzw.be
• De Warmste Week: www.dewarmsteweek.be