Opening Combidee groot succes

vlnr: Linda Van Eester – Winkelverantwoordelijke Combidee, Inge Berckmans – winkelbediende Combidee en Kidsdinge, Carina Marcon – Cap ‘a di Carina,
Ellen De Smet – Itsa Creation, Sandra Van de Walle – Mede-oprichtster Combidee, Ellen Van Assche – made by Ellen.

Met liefst twintig verschillende aanbieders opent de winkel van Combidee de deuren. Het biedt ondernemers een winkelruimte én professionele webshop aan per vierkante meter. Dé kans voor creatievelingen om hun waren aan het grote publiek te tonen én te verkopen.

De opening van Combidee, het unieke omnichannel platform voor ondernemers, aan de Bredabaan 225 in Brasschaat bleek meteen een schot in de roos. Een twintigtal winkeliers zullen er vanaf vrijdag 30 november hun waren aan de man brengen. Je vindt er unieke geschenken, zelfgemaakte juwelen, designartikelen, mode en accessoires, keukenartikelen… De 31-jarige Sandra Van De Walle uit Wijnegem is in de wolken. Zij staat mee aan de wieg van dit gloednieuwe concept in België waar handelaars vanaf 1 legplank een plekje kunnen huren en ook gebruik kunnen maken van een professionele webshop en dit alles al vanaf 69 euro per maand.

“We zijn erg tevreden met het aantal aanbieders dat vandaag start bij ons”, zegt Sandra. “Er zijn nog tientallen kandidaten waar we gesprekken mee voeren. Combidee neemt een drempel weg voor ondernemers die door hoge vaste kosten zoals de huurprijs, waarborg, energiefactuur, personeel… geen winkel willen openen. Zo zijn er al veel unieke ideeën in de kiem gesmoord. Combidee neemt al die struikelblokken weg zodat iedereen de kans krijgt om te ondernemen en zijn of haar dromen waar te maken. Wij baten de winkel en de webshop uit, verkopen in de winkel, verwerken en verzenden onlinebestellingen, enz.”

Adres: Combidee, Bredabaan 225, 2930 Brasschaat, www.combidee.be