Win vrijkaarten voor Circus barones te Antwerpen!

Na de succesvolle voorstellingen van vorig eindejaar keert Circus Barones terug naar Antwerpen met een gloednieuwe show met het thema ‘REIS ROND DE WERELD’. Een circusverhaal van illusie, magie waarin onze clowns Ronny, Patatje en Patat u zullen meevoeren langs exotische gebieden, mysterieuze oosterse landen en zuiderse temperamenten. Laat u niet enkel verwonderen door spectaculaire acts in de piste en hoog in de nok van het circus, maar ontmoet ook Siberische steppekamelen en Zuid-Amerikaanse lama’s. Zonder aan de traditionele waarden van het circus te raken wordt ook een unieke en verbazingwekkende lasershow gebracht.
Niet enkel brengt Circus Barones met dit wintercircus een volledig nieuw programma, ook werden belangrijke investeringen verricht di e het comfort van de bezoeker aanzienlijk verbeteren. Zo werd het klassieke ‘gradin’ met houten zitbanken heringericht en gemoderniseerd. Gans het circus is nu uitgerust met comfortabele zitstoelen tot bovenaan. Een nieuwe en uitgebreide lichtinstallatie voert de toeschouwer mee in een feeërieke sfeer, passend in deze feestelijke periode. Uiteraard is het circus zéér goed verwarmd.
Kortom een ruim twee uur durend spektakel dat menigeen tot verbazing zal brengen, gebracht door een 30-tal medewerkers voor en achter de schermen, en dit aan zeer democratische prijzen.

Circus Barones vindt u op parking PIDPA Desguinlei -Singel in Antwerpen  van dinsdag 25 december 2018 t/m zondag 6 januari 2019

Wij geven voorstellingen :
Dinsdag 25 dec. om 15 u
Woensdag 26 dec. om 11 u en om 15 u
Donderdag 27 dec. om 15 u
Vrijdag 28 dec. om 15 u en om 18 u
Zaterdag 29 dec. om 15 u
Zondag 30 dec. om 11 u en om 15 u
Maandag 31 dec. om 15 u
Woensdag 2 jan. om 15 u
Donderdag 3 jan. om 15 u
Vrijdag 4 jan. om 15 u en om 18 u
Zaterdag 5 jan. om 15 u
Zondag 6 jan. om 11 u en 15 u
Woensdag 26 dec. – zondag 30 dec. en zondag 6 jan. om 11 u familievoorstelling, volwassenen betalen kinderprijzen (zie prijslijst kassa)
MAANDAG 1 januari geen voorstelling!!!!

Gratis duotickets

Circus Barones geeft 25 gratis duo tickets voor  lezers van De Polder weg. (1duo ticket heeft een waarde van 40 € voor de tribuneplaatsen) Die zijn enkel geldig op donderdag 3 januari om 15 uur .

Wil je graag dit uniek spektakel meemaken stuur dan een mailtje naar circusbarones.secretariaat4@gmail.com met zeker een volledige naam en  woonadres en vermelding “DE POLDER”.
De lijst ligt dan klaar aan de kassa met de gratis duo tickets. Er kan maar 1 duo ticket weggeven worden per woon – emailadres!  De winnaars moeten zich ZEKER persoonlijk aanmelden op vertoon van paspoort en email die ze ontvangen.