Annelies Nauwelaerts start als nieuwe Press Relations Manager van Havenbedrijf Antwerpen


Annelies Nauwelaerts is vorige week gestart als Press Relations Manager bij het Havenbedrijf Antwerpen. Ze maakt deel uit van het Marketing & Communicatie team onder leiding van Nathalie Van Impe en neemt de relaties met de pers op zich.
Annelies werkte de afgelopen 5 jaar als PR manager en woordvoerster bij IKEA, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor het opstellen en implementeren van de corporate communicatie strategie. Voordien verdiende ze haar sporen in onder andere PR bureaus.

Gearchiveerd onder HavenHomepageNieuws uit de regio


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.