Win vrijkaarten voor Circus Ronaldo te Lillo

 

Van kinds af bespelen de broers David en Danny Ronaldo de komedie der menselijke zwakheden ‘de clown’. Hun clownerie toont de maatschappij door een vergrootglas, afwisselend zijn ze de meester of de knecht, de kleine of de grote. Deze machtsverhoudingen gebracht met spitsvondige circuskunsten vormen het hoofdthema van de voorstelling. De broers vonden hun inspiratie bij de professionele culinaire wereld, bij Fellini, én het feit dat iedereen wel eens de drang voelt om het tafelkleed vanonder het feestservies te trekken…

De XIXde-eeuwse keukenkar op karwielen werd gevuld met porseleinen serviezen en de nodige eetbare en jongleerbare voedingsstoffen. Eens de fragiele keukenkastjes opengaan, begint een accordeon zijn eigen leven te leiden, spelen de lepels een tarantella op de wijnflessen en kan het breekbare spektakel beginnen.

Op vrijdag 23 november treedt Circus Ronaldo met La cucina Dell’Arte op in Lillo.  De circustent staat opgesteld in de Vestingstraat te Lillo. De voorstelling start om 20 uur.  De tent opent om 19.45 uur. Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.
 
Inkom:  vvk: 15 euro – Kassa: 17 euro – kansentarief: 2 euro  – https://www.vrijetijdscentrumdeschelde.be/circusronaldo
 
Wij mogen van Vrijetijdscentrum De Schelde 2 x 2 tickets wegschenken aan onze lezers. Stuur voor 19 november een mailtje naar redactie@publipolder.be
 
(foto: Jos van Aerde)