Sinterklaas komt naar district

De goedheiligman is weer aangekomen in het land en dat vieren we samen! In het district Berendrecht-Zandvliet-Lillo kunnen kinderen op zondag 18 november gaan kijken naar een knotsgekke en spannende film en kan je de sint en zijn pieten ontmoeten in de foyer. Geef hem je mooiste tekening en fluister in zijn oor wat je graag in je schoentje vinden wil.

De eerste filmvoorstelling ” Trippel Trappel Dierensinterklaas” start om 10.30 uur.  In deze avontuurlijke en ontroerende animatiefilm willen de huisdieren ook Sinterklaas vieren. Waarom krijgen zij eigenlijk geen cadeaus op pakjesavond? Zij zijn toch ook altijd braaf?

Om 14:30 wordt de film “Geblaf op de pakjesboot” gespeeld. De slechte dokter Vleugelaer heeft een plan bedacht om zo veel mogelijk geld te verdienen. Iedereen die met de ‘Blafspray’ in aanraking komt, kan alleen nog maar blaffen. Zo wil de slechte dokter alle kinderen de ‘Blafhoest’ bezorgen, zodat hij daarna voor veel geld het tegenmedicijn kan verkopen. En ja, hoe bereik je zoveel mogelijk kinderen? Via Sinterklaas!

Wandel mee-dag
Gezinnen kunnen die dag deelnemen aan de Wandel Mee-dag. Deelnemers kunnen kiezen voor verschillende afstanden en er is bovendien een leuke Sinterklaaswandeling. Tijdens deze 3 kilometer lange wandeling komen de kinderen te weten wat de Sint moet ondernemen om in België te geraken. Wie weet ontmoeten ze de Sint op het einde van de wandeling. Deze Sinterklaaswandeling is geschikt voor buggy’s en rolstoelen.

De Sinterklaasfilm gaat door in de concertzaal vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66, Zandvliet om 10.30 en om 14.30 uur – Inkom:  4/6 euro

Voor de Sinterklaaswandeling kan men doorlopend vertrekken van 9 tot 14 uur, start concertzaal vrijetijdscentrum De Schelde, De Keyserhoeve 66, Zandvliet. Deelname:  3 euro.

Info:  www.vrijetijdscentrumdeschelde.be