Jaarlijkse fakkeltocht van de Derde Generatie voor behoud van Doel en de polder


Op zaterdag 10 november houdt de Derde Generatie, de groep van jongeren uit de polder, zijn jaarlijkse fakkeltocht. De wandeling vindt dit jaar opnieuw plaats in Doel en volgt de minder gekende paden van het dorp. Vertrek op De Doolen in Doel om 20u. Na de wandeling is iedereen welkom om zich te verwarmen aan de vuurkorven met verkwikkende dranken, gebak en een streepje muziek. Fakkels zijn te reserveren via fakkeltochtdoel@gmail.com

De fakkeltocht in Doel en de polders is bedoeld om de bewoners van het bedreigde gebied te verbinden en een hart onder de riem te steken. In de fakkel ziet de Derde Generatie een symbool van strijdvaardigheid. Een blijvend vuur dat brandt in hart en geest van de bewoners en sympathisanten.

Vorig jaar namen om en bij de 500 mensen deel aan de fakkeltocht in Doel.