Wegenwerken in de Zoutestraat in Zandvliet, containerpark blijft bereikbaar

In de Zoutestraat worden er nieuwe voetpaden en een verhoogd kruispunt aangelegd. Deze werken worden uitgevoerd vanaf 12 november tot en met vrijdag 21 december. Er wordt een plaatselijke omleiding voorzien.
District Berendrecht-Zandvliet-Lillo legt een verhoogd kruispunt aan ter hoogte van de Derdeweg en de Zoutestraat en een nieuw voetpad in de Zoutestraat tussen de Windmolenweg en de Derdeweg, aan de even zijde.

Bereikbaarheid containerpark
Tijdens de werken is de Zoutestraat ter hoogte van de Derdeweg afgesloten voor het verkeer. Het containerpark blijft wel bereikbaar via een tijdelijke weg langs de groenstrook en het fietspad op het kruispunt van de Derdeweg en de Zoutestraat.

De aanleg van deze tijdelijke weg duurt drie dagen, van maandag 12 tot en met woensdag 14 november.Tijdens de aanleg van deze weg is het containerpark wel gesloten op maandag 12 en woensdag 14 november.

Omleiding bussen van De Lijn
Richting Antwerpen: normale reisweg tot Zoutestraat – links Zandvlietse Dorpstraat – rechts Antwerpsebaan – rechts Antwerpsebaan – rechtdoor Zandweg – links Dorpstraat en verder de normale reisweg.
-Richting Zandvliet: normale reisweg tot Dorpstraat – rechts Zandweg – rechtdoor Antwerpsebaan – links Antwerpsebaan – links Zandvlietse Dorpstraat – rechts Zoutestraat en verder de normale reisweg.
-De halte aan het kruispunt Zoutestraat/Zandvlietsesteenweg wordt niet bediend. Alle andere haltes worden wel bediend.