Regen was de spelbederver op “Dag van de markt”

Alles was geregeld voor een “feestelijke” dag van de markt in Hoevenen en Stabroek op dinsdag 30 oktober. Maar het weer kan men niet regelen en dat was voor een groot deel de tegenslag. Degenen die er toch waren lieten het niet aan hun hart komen, de kramen zagen er feestelijk uit en er waren overal versnaperingen voor de bezoekers. Midden op het plein in Hoevenen stond een standje van de gemeente en de marktleider deelde er paraplu’s of boodschappentassen uit.
De paraplu’s waren natuurlijk eerst uitgedeeld met zo’n regenweer, maar de boodschappentassen waren ook de moeite waard en de versnaperingen waren heerlijk. Daar ging iedereen mee akkoord.

“Toch zijn we tevreden met de opkomst” zegt initiatiefneemster Sandra Degenaers. “In Hoevenen hebben wij toch zo’n 270 tassen uitgedeeld. In Stabroek was het wat minder maar daar was het dan ook barslecht weer”.  De standhouders waren erg tevreden met de opkomst. Als dank voor hun medewerking kregen zij een verrassingszak namens het gemeentebestuur van Stabroek aangeboden.

Laat ons hopen dat het volgend jaar terug plaats heeft maar dan bij beter weer.
LVR