Jongeren massaal aanwezig op Jules Herfstdag

 

Het kasteel in het park Hof de Bist was op zondag 28 oktober voor één dag het terrein van jongeren die er massaal kennis wilden maken met hun lievelingspop Jules. Kinderen kennen Jules ongetwijfeld van op school of van de verhaaltjes die voorlezen werden. Tijdens de Jules Herfstdag vertelde auteur, en illustrator, Annemie Berebrouckx enkele verhalen en konden de kinderen komen knutselen. Klaspop Jules heeft 7 haren en een gekke neus. Hij is aangekleed en draagt een rugzakje met daarin een pyjamaatje zodat Jules uit logeren kan. Jules heeft ook een mama, een papa, een zus en een opa. Oma is al een tijdje geleden gestorven. Verder heeft Jules nog een hond en een vis, een leuke buurman en buurvrouw en een vriendinnetje Louise. Jules is duidelijk de vriend van iedere jonge kleuter. Die stonden als het ware met open mond te luisteren naar de voorleessessies.