Win vrijkaarten voor avondconcert “Reis rond de wereld” bij KAS


Ook dit jaar organiseert KAS een muziekdag voor de scholen – leerlingen van het vierde, vijfde en zesde leerjaar krijgen op 19 oktober een mooi namiddagprogramma aangeboden.Nadien volgt een avondvoorstelling.
Dit jaar werd gekozen voor het ensemble Dame Jeanne. Wereldmuziek uit de hele wereld: van Brazilië tot Oost Europa en tot ver over de grenzen heen: Dame Jeanne  brengt “Reis rond de wereld”.
“Reis rond de wereld” is een interactief concert waar zowel de grote gelijkenissen, als de vreemde verschillen worden aangeraakt tussen verschillende culturen, zowel ritmisch als melodisch.
Peter Verhelst en Joeri Wens spelen al ongeveer 15 jaar samen onder de naam Dame Jeanne. Ze zijn meesters in improvisatie en pogen de schoonheid van deze muzikale rijkdom te vertellen in “Reis rond de wereld”.
Volgende scholen nemen deel aan de muziekdag: De Stappe, Vrije School St Catharina, de Rekke in Hoevenen en St.Calasanz, alles bijeen zo’n 400 leerlingen.

Zowel de Muziekdag als het avondconcert vinden plaats in de Sint-Catharinakerk te Stabroek (Kerkendam)
Avondvoorstelling: vrijdag 19 oktober 20.20 u – tickets 14 € voorverkoop (tot 1 uur voor aanvang), 17€ kassa

Wij mogen van KAS 2 duotickets wegschenken aan onze lezers. Stuur een mailtje voor dinsdag 16 oktober naar redactie@publipolder.be