Ingrid Van Houwenis wint wedstrijd gezondheidsraad

Tijdens de jongste Zorgbeurs, in het Kapelse winkelcentrum Promenade, was de Kapelse Gezondheidsraad present met een standje waar bezoekers alle info kregen over gezond leven en de dienstverlening hierover. Op hun infostand stond een bokaal gevuld met gezonde snoepjes. Bezoekers aan de stand konden als wedstrijd raden hoeveel snoepjes er in de bokaal zaten. Met 77 stuks wist Ingrid Van Houwenis het juiste aantal te raden. Als prijs kreeg ze laten een gevulde fruitmand geschonken door de Gezondheidsraad. De gemeentelijke gezondheidsraad is één van de adviesraden van de gemeente Kapellen en probeert de bevolking te sensibiliseren door het verspreiden van informatie over verschillende gezondheidsthema’s, en het opzetten van acties om gezond leven in de kijker te zetten.