Winnaars fotowedstrijd Schaal Sels Merksem-Antwerp Port Epic

Naar aanleiding van de wielerwedstrijden Schaal Sels Merksem en Antwerp Port Epic organiseerdeN de Koninklijke Merksemse Wielrijdersclub en de Koninklijke Fotoclub Merksem, een fotowedstrijd voor amateurfotografen. De Schaal Sels was aan de 93ste editie toe, en de KF Merksem bestaat 93 jaar. De fotowedstrijd werd onderverdeeld in twee categorieën; sfeerbeelden en sportbeelden. Bij de sfeerbeelden ging de eerste plaats naar Els Roos gevolgd door Bart Willems, Erik Vandewalle  en Marc Wellens. In de categorie sport werd Ann Scholtis de beste gevolgd door Wim van Leene, Kevin Geentjens en Marc van Thielen. De bijzondere prijs van de Koninklijke Fotoclub Merksem ging naar Tom Braem. Het spreekt voor zich dat de meest spectaculaire beelden genomen werden op de onverharde stroken in de Antwerpse polderstreek.