Pito leerlingen luiden schoolbel

Jaarlijks gaat de actie Saved by the Bell door op 5 oktober. Dat is de Internationale dag van de Leerkracht of World Teachers’ Day. Dag in dag uit staan leerkrachten klaar om kwalitatief onderwijs te bieden aan hun leerlingen. Wereldwijd zijn er veel leerkrachten die in moeilijke omstandigheden moeten werken. Er zijn ook 264 miljoen kinderen en jongeren die om allerlei redenen niet naar school kunnen gaan of hun opleiding niet afmaken.

Met het extra rinkelen van de schoolbel laten de jongeren en leerkrachten weten aan de wereld dat iedereen zich moet blijven inzetten voor goed onderwijs voor alle kinderen en jongeren.

In het Pito aan het Laageind stonden de leerlingen van 4 TW klaar aan het onthaal van de school om de leerkrachten te verwelkomen.  Jetse Kauwenberhgs stelde het project Saved by de Bell” voor en rinkelde luid de bel. De leerkrachten kregen nog een applaus als dank voor hun inzet naar de jongeren toe.