Voordracht: “Naar een wereld zonder kanker”

De Stabroekse Welzijnsraad richt in samenwerking met OCMW Stabroek een boeiende avond in. In het Ravenhof te Stabroek nodigen zij gastspreker Filip Lardon uit.
Professor dokter en Hoevenaar Filip Lardon, is diensthoofd van het Centrum voor Oncologisch Onderzoek aan de UA te Antwerpen en momenteel ook nog vice-rector aan diezelfde universiteit, een man met kennis van zaken.
In zijn voordracht “Naar een wereld zonder kanker?” licht hij toe, hoever men momenteel staat met de behandeling van kanker en voorspelt daarbij dat tussen dit en tien jaar 80% van de mensen met kanker kan genezen worden. Zowaar een mooie boodschap van hoop.

Praktisch: Woensdag 19 september 2018, in het Ravenhof te Putte (Oud Broek 4). De deuren openen om 19.00 uur, start is voorzien om 19u30. Inkom gratis. Iedereen welkom!