Oefenen op stemcomputer

Kent u of bent u iemand die moeite heeft met stemmen op een stemcomputer? Tot en met vrijdag 28 september 2018 kan u op verschillende locaties de stemprocedure oefenen op een stemcomputer. Elektronisch stemmen is niet voor iedereen even duidelijk of makkelijk. Heeft u nog nooit elektronisch gestemd of wil u de stemprocedure nog eens oefenen? Dan kan u van maandag tot en met vrijdag, tussen 9 en 17 uur, zonder afspraak, terecht bij:

-In het Dienstencentrum De Molengeest – Frederik-Hendrikstraat 53 – 2040 Berendrecht.
-In het Dienstencentrum Hagelkruis – Klein Hagelkruis 83 – 2180 Ekeren.

Gearchiveerd onder BerendrechtEkerenGemeentenieuws


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.