Speelbabbel opgestart in BKO ’t Egeltje

Mama’s, papa’s en grootouders kunnen voortaan met hun kinderen, tussen 0 en 3 jaar, elke woensdagvoormiddag terecht op de wekelijkse speelbabbel in de BKO ’t Egeltje aan de Sint Dionysiusstraat 30 te Putte-Kapellen. “Sommige ouders kiezen ervoor om hun kind niet naar een opvang te brengen. Om deze kinderen toch de kans te geven om contact te leggen met andere kinderen en zo hun sociale vaardigheden te trainen hebben wij de speelbabbel opgestart. Kinderen kunnen spelen in een andere omgeving, met ander speelgoed en met andere leeftijdsgenoten. Voor de begeleiders is het een aangename afwisseling met de kans om anderen te leren kennen en samen ervaringen uit te wisselen” zegt coördinator Liesbeth Roymans. Deelnemen is gratis. Tijdens de schoolvakanties is er geen speelbabbel. Meer info via speelbabbel@kapellen.be of 03-660.67.42