Lezing Peter Adriaenssens werd overrompeld

Op uitnodiging van de Kapelse Gezondheidsraad was de bekende kinder- en jeugdpsychiater professor Peter Adriaenssens te gast in ’t Kerkske voor een lezing rond het thema “Tieners, hou ze vast – digitale media”. Met 320 aanwezigen was het initiatief een schot in de roos. Na zijn scherpzinnige lezing werd de professor bedankt door de verantwoordelijke schepen Ria Van Oncen (Open Vld) en leden van de Gezondheidsraad die hem samen een attentie overhandigden en bedankte voor zijn aanwezigheid. De gemeentelijke gezondheidsraad is één van de adviesraden van de gemeente Kapellen. De gezondheidsraad probeert de bevolking te sensibiliseren door het verspreiden van informatie over verschillende gezondheidsthema’s, en het opzetten van acties om gezond leven in de kijker te zetten. Dat gebeurt ondermeer door aanwezig te zijn op verschillende gemeentelijke evenementen en het organiseren van infoavonden.