Rotary Antwerpen Heideland komt met eigen bier


In Kapellen hebben leden van Rotary Antwerpen Heideland hun bier “Oude Caert Trippel” voorgesteld. Het gaat om een blond bier met een alcoholgehalte van 8% en wordt gebrouwen met twee moutsoorten. Een nagisting op de fles zorgt voor een volle en unieke smaak. Het bier is enkel te verkrijgen in flessen van 75cl en elke fles heeft een uniek etiket speciaal ontworpen voor Rotary Heideland. Voorlopig zijn er slechts zeshonderd flessen beschikbaar. De flessen worden verkocht aan 10 euro per stuk. Zoals het de Rotary past gaat de volledige opbrengst naar verschillende goede doelen. Het bier is te koop bij de leden van Rotary die, samen met bijkomende info, te vinden zijn op de website van Rotary Antwerpen Heideland www:antwerpen-heideland.rotary2170.com