Succesvolle straatrommelmarkt ondanks de hitte

 

Ondanks de hitte is de straatrommelmarkt in de Zandvlietse Dorpsstraat en Ruytersmansweg, op zaterdag 4 augustus een succes geworden. Er waren ongeveer 400 stands. Organisator Philippe van Iersel en Jorn van de Cloot mochten al in de vroege ochtend ruim 500 bezoekers verwelkomen. Hij rekende voor de dag door op zo’n 4.000 man. De catering gebeurde via het eetkraam van Gino. Daar had zich de Berendrechtse invoerder van Kaapse wijn Halewijn De Lie gevoegd. Voor de derde keer kwam de kringwinkel van Ossendrecht de niet verkochte spullen opladen, die nog in goede staat waren (sdl)

2 reacties

  • Nog raarder is het parkeerverbod inde Ruytermansweg op die dag: dit is reeds enkele jaren bezig dat er die dag borden staan “verboden te parkeren”. De mensen rijden door en gaan via de Zoute op de rommelmarkt want daar geldt het verbod blijkbaar niet.
    Het gevolg is dat de mensen niet meer tot aan de Ruytermansweg komen vanwege de afstand of “te veel gekocht” in het “begin” van de rommelmarkt.
    Spreek hier uit ondervinding: sta reeds vele jaren aan de Ruytermansweg maar dit jaar heb ik voor 20 Euro verkocht. Ik weet niet wat de bedoeling is van het parkeerverbod want er is verder niets te doen. Dank u wel , heren van de organisatie, u helpt op deze wijze de markt kapot en geef mijn plaats maar aan iemand anders want voor 20 Euro kom ik daar geen volle dag meer zitten en als gehandicapte een heel eind lopen om een plaatske te zoeken voor de auto te parkeren…

  • Ronny Herckenrath

    Wel raar dat de kringwinkel van Ossendrecht enkel goederen ophaalt bij de standhouders van organisator Van Iersel en niet aan de kant kanaalzone.