Zandvliet Trail op 22 juli

Na het groot succes van vorige jaar vindt op zondag 22 juli de 3de editie van de Zandvliet Trail plaats. Het is een recreatieve loop van 2 uur; hoeveel toeren u op die tijd doet is van minder belang. Nieuw dit jaar : ook wandelaars zijn welkom !
Zoals vorige jaren zullen een aantal gewone én ongewone plaatsen worden aan gedaan : alle cafés van Zandvliet wordt ‘de deur platgelopen’, enkele privé tuinen, een school, de parking van een restaurant, de kerk van Zandvliet.
Het startschot wordt gegeven om 15u00 aan café De Dry Claeveren. De aankomst is ter hoogte van het Vredehof. Het parcours sluit om 17u00. De bussen van De Lijn worden tijdens de loop omgeleid. De organisatie moedigt de deelnemers aan om zich verkleed aan de start te melden.
Lopers en wandelaars kunnen zich inschrijven via www.zandvliettrail.be – Indien ingeschreven voor 15 juli ontvangt u aan de start een gepersonaliseerd borstnummer.
Het inschrijvingsgeld bedraagt 5,00 euro en de lopertjes tot 12 jaar krijgen aan de aankomst een medaille.