Vermaelenhouse opgericht in Berendrecht

 

 

Nicole bij de spandoek van de Polderboys 1928 Vermaelen Fanatics in het café

 

Het Vermaelenhouse is weer opgericht in het café Berendrecht Sport bij Nicole Kauwenberg aan het Solft in Berendrecht. Het café werd aangekleed met een groot spandoek Polderboys 1928 Vermaelen Fanatics en vlaggen van de Rode Duivels. De voetbalmatchen van de Rode Duivels worden gegeven op een groot scherm. Tijdens de match van de Belgen is er een pintjes actie: 4 pinten aan 5 euro (1,25 euro per pintje). Bij iedere goal van de Rode Duivels trakteert de Supportersclub Polderboys 1928 op een “shot” wodka.  Supporters allen op post!

Matchen: maandag 18 juni om 17 uur België-Panama. Zaterdag 23 juni om 14 uur  België-Tunesië. Donderdag 28/6 om 20  uur Engeland-België