Spaghetti à volonté bij Chiro Kievitjes

De leiding van Chiro de Kievitjes  uit Zandvliet organiseert haar jaarlijkse spaghettiavond om nog extra geld in te zamelen voor de nieuwe lokalen en om er weer een fantastisch Chirokamp van te kunnen maken. De formule is simpel: je betaalt 8 euro per persoon om op 21 april 2018 tussen 18 u en 21 u zoveel mogelijk spaghetti naar binnen te werken. Om de laatste gaatjes te vullen kan je nog kiezen tussen rijstpap of chocolademousse. Dit voor slechts 2 euro.
Drinken zal verkrijgbaar zijn aan democratische prijzen. Onze overheerlijke spaghettiavond gaat door in de turnzaal van basisschool Noordland (Begijnhoeve 6, Zandvliet).

Inschrijvingen kan u deponeren in volgende brievenbussen: Britt Vingerhoets – Begijnhoeve 12, Zandvliet, Lynn Versweyveld – Antwerpsebaan 335/1, Zandvliet, Lindsey Gabriëls – Keyserhoeve 93, Zandvliet
Voor vragen en/of opmerkingen kan u mailen naar gabriels.lindsey@hotmail.com