Missus! bij KAS

Coverband “The Missus” was op zondagvoormiddag 4 maart bij KAS te gast in de kapel van de Heuvels te Kapellen. Een weeral goed gevuld kapel was getuige van deze geweldige band. The Missus brachten op meesterlijke wijze hun coverrepertoir en daar zorgde: frontvrouw Sabine (“The Missus”) Roeff (drums), Jazzie (bas), Mr. Tele en Dr. Strat (beiden gitaar) voor. Stuk voor stuk grote klasse ….

Wat vooral opvalt is die geweldige dynamische stem van Sabine, wat een bereik en wat een power. Maar ook Yves alias Dr. Strat, viel op en bracht sommige magistrale solo’s naar boven. Zijn Rory Galagher nummer was gewoon subliem.
Ook haalde beide gitaristen grote hoogtes met het gedurfde maar een verrassend goedgebrachte “Jessica” van The Alman Brothers (Top Gear tune). Maar wat echt in de oren bleef plakken was een zeeer goede versie van Jeff Buckley’s “Everybody Here Wants You”, woaaaw grote klasse!! Maar de Missus gaan ook niet uit de weg voor een jazznummer, wat ze op geweldige wijze toonden met Van Morrison’s “Moon Dance”, dat swingde lekker door de kapel. Met de uitsmijter; “River Deep, Mountain High” werd het een duidelijke bevestiging, deze band is één van de beste cover-bands die al op de KASpodium geweest zijn.
Ons volgende vrijdagavond concert op 23 maart, is een must voor de ware muziekliefhebbers: het TIRZAH QUARTET met filmmuziek van de uitzonderlijk begaafde Jazzmuzikant John Zorn,.
Dus KAS-liefhebbers, niet twijfelen, reserveren nu op onze E-ticket-site: http://app.mijnevent.be/nl/default/events/organizer/p/1/distribution-id/103594

Tot binnenkort weeral!
Guido De Schepper