Major Tom landt in Kalmthout

De gemeente Kalmthout organiseert in samenwerking met Club Bokal een niet te missen concert. Daarvoor maakt de gemeente extra budget vrij.

Op 10 januari 2016 overleed David Bowie, een van de allergrootste iconen uit de muziekgeschiedenis. Bowie vond meermaals de rock- en popmuziek opnieuw uit en had een enorme invloed op de bredere cultuur. Je kan je Bowie zonder muziek inbeelden, maar muziek zonder Bowie, dat wordt moeilijk. Als iemand een waardig eerbetoon verdient, dan wel de Starman. In Major Tom – A David Bowie Tribute kruipt Tom Hannes op bijna akelige wijze in de huid van de meester. De stem, de présence, alles klopt. Gesteund door een uitstekende band brengt Hannes een overzicht van het uitzonderlijke oeuvre van Bowie, van Space Oddity, over Heroes tot Blackstar. De show is een eerbetoon aan de muziek van een uitzonderlijke artiest. Een show zoals Bowie hem zelf zou gemaakt hebben.

Dit concert wordt extra ondersteund door gemeente Kalmthout.

Info: 24 februari om 20 uur in Zaal Mimuze, Brasschaatsesteenweg 286B in Kalmthout. Voor tickets: www.clubbokal.be. Verdere info: www.wearenot.be