Overleden Marcel ‘Cel’ Koolen – Berendrecht/Stabroek

In het woonzorgcentrum Monnikenhof te Berendrecht overleed op 9 februari, Marcel ‘Cel’ Koolen. Hij was de weduwnaar van Maria Bohez en werd geboren te Stabroek op 20 juni 1936. De burgerlijke afscheidsplechtigheid heeft plaats op vrijdag 16 februari om 10.30 uur in aula ’t zand, Zandweg 1 te Berendrecht, gevolgd door de bijzetting in het urnenveld op de begraafplaats Vossenveld te Stabroek. Samenkomst en gelegenheid tot groeten in aula vanaf 10.10 uur. Rouwadres: Familie Koolen – Bohez, p/a uitvaartverzorging P. Groffen, Monnikenhofstraat 89 te 2040 Berendrecht.

Gearchiveerd onder FamilienieuwsOverlijdens


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.