Gansrijders in Stabroek zijn er klaar voor

Vandaag is het dag dat het moet gebeuren! Het trekken van het ganzenkopje en zich verzekeren van een plaatsje op het keizerrijden in Berendrecht. De 35  ruiters van de Koninklijke gansrijdersmaatschappij in Stabroek zijn er klaar voor!

Omstreeks 9.30 vertrok de stoet op de Hoeve Brouwers richting de Sportweg naar Chalet Tennis. Vervolgens trekken zij naar het Hoogeind, Plantinlaan, via de Puttestraat naar de Ertbrandstaat, Waterstraat naar de Polderruiters voor het middagmaal. Rond 13 uur gaat het naar het Zwart Schaap in de Dorpsstraat om daarna de stoet te vormen aan In de Muziekmolen in de Binnenpad. Daar sluit de Kon. Fanfare verbroedering aan.  De stoet vertrekt om 14.30 uur, het gansrijden gaat in de Dorpsstraat rond 15 uur van start

Rond 17.30 uur zal de nieuwe koning gekend zijn! Succes aan alle ruiters!