Martin Van Roosbroeck koning bij Lollemannen

Op zaterdag 10 februari gingen de Lollemannen van de Nieuwe Gans  Berendrecht op zoek naar de gansrijderskoning 2018.  Eerst werd de oude koning Dave Thys uitgehaald in café Sportduif waar de koning, de ruiters en het voetvolk werden getrakteerd op boterhammen met spek, hamburgers, worst en soep met balletjes.

Om halfdrie reed koning 2017 Dave Thys als eerste onder de galg.  De 28 deelnemers reden hun rondes tot Kris Quequin, rond 18.20 uur de kop lostrok. Martin Van Roosbroeck maakte het werk af en trok ganzenkop.  Martin Van Roosbroeck (51 j) woont samen met Karin Bogaerts en heeft twee kinderen Nick en Lore.  Martin is werkzaam bij een schoonmaakbedrijf. Morgen, 11 februari, waagt zoon Nick zijn kans bij de Nieuwe Gans. Als hij ook de kroon kan bemachtigen is het dubbel feest bij de familie Van Roosbroeck!