Bibberend van de kou carnaval vieren

Leerlingen van de Sint Vincentiusschool, aan de Leugenberg in Ekeren, beleefden een speciale voorbereiding op de Krokusvakantie. Niemand minder dan de Ekerse carnavalsvereniging De Bierpruvers, was aanwezig om hun carnavalsfeestje, op vrijdag 9 februari, op te vrolijken. Een uurtje voor het afsluiten van de lessen paradeerden alle kinderen, samen met de Ekerse Bierpruvers, in een kleurrijke stoet over de speelplaats, rondom de parking en weer terug. Ouders, grootouders en vrienden maakten hun opwachting om in het kleurrijk schouwspel hun kroost te zoeken.  De traditionele prinsessenkleedjes, K-3 jurkjes, Spidermans, monsters, politie en soldatenuniformen kwamen weer tevoorschijn. Met hun aanwezigheid willen de Bierpruvers carnaval promoten en jongeren oproepen om massaal naar de Ekerse carnavalstoet te komen kijken op zaterdag 3 maart.

 

 

 

 

Gearchiveerd onder EkerenGemeentenieuwsHomepage


Reacties (0)

Reageer

Iedereen is welkom om mee te discussiëren op onze website. Maar we vragen jullie wel om het op een hoffelijke en constructieve manier te doen.