Kerstbomen knetterden in Berendrecht

Alhoewel veel gemeentes afhaakten voor de traditionele kerstboomverbranding ging op zaterdag 13 januari op de weide achter de bib in Berendrecht het spektakel  gewoon door.

“Nadat ik de toestemming had gekregen om dit evenement te organiseren, heb ik onmiddellijk de stad Antwerpen gecontacteerd om een stapel kerstbomen te reserveren. Er werden 4 camions met kerstbomen afgeleverd”, legt Ad Van Wijk uit. Ad is de drijvende kracht achter de vzw Solft Events. “Het is de tweede maal dat Solft Events  de kerstboomverbranding  inricht.  Ik  kan rekenen op  10 vrijwilligers”, zegt Ad.

Terwijl het volk veilig achter de nadarhekken naar de knetterende sparren keek, kon er in de verwarmde tent genoten worden van heerlijke drankjes. De vuurkorven die buiten stonden opgesteld zorgden voor nog extra sfeer. 

 

Gearchiveerd onder BerendrechtGemeentenieuwsHomepage


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.