Veel volk op huwelijk Bo en Sabbe

Donderdag 11 januari kende de huwelijksplechtigheid van Bo Leclercq en Sabbe Jacobs, op het gemeentehuis van Stabroek, veel belangstelling. Maar liefst 60 leerlingen van het 4de leerjaar van Sint Calasanz  uit Hoevenen woonden de ceremonie van hun klasgenootjes Bo en Sabbe bij. Burgemeester Rik Frans verbond het prille paartje in de echt, bijgestaan door schepenen Veerle Nuyts, Herman Jongenelen en Ludo Reyntjes en onder goedkeurend oog van de getuigen Liandra Van Dunnen en Freek Verbist. Nadat de rechten en plichten werden voorgelezen en de ringen aan de vingertjes werd geschoven, werd het huwelijk afgesloten met een dikke knuffel.  Een groepsfoto op de trappen voor het gemeentehuis zorgde voor een mooi herinnering aan de kindertrouw.

De leerlingen kwamen ’s morgens, vergezeld van de juffen Annelies, Shalini en Inne naar het gemeentehuis, waar ze eerst een gemeenteraad bijwoonden. Nadien kregen zij nog een rondleiding langs de verschillende diensten van het gemeentehuis en werd de werking ervan uitgelegd. De kinderen kregen van het gemeentebestuur nog een fietslichtje in de vorm van een sleutelhanger.

 

 

 

Gearchiveerd onder GemeentenieuwsHomepageStabroek


Reacties (0)

Geen Reacties mogelijk.